6 май 2013 г.

ББ при Кеворк


ББ беше при Кеворк и каквито ще да са, Кеворк си остава вероятно най-добрият интервюиращ журналист, а ББ - най-комуникативният политик.

Няма да давам оценки на интервюто, има го в нета, преценете дали да го гледате след това кратко представяне:

  1. Псувните на ББ в Банкя са класифицирана информация и затова той няма да ги коментира. Той дори не знае дали са истински (?!) или манипулирани. (Записът е от онзи ден, дето се вика, ама може ли ББ да помни толкова?)
  2. Алексей Петров е отговорен гражданин. (Същият е и шеф на престъпен октопод.)
  3. За подкупването на медиите ББ нищо не знае - правило го е министерството на земеделието.
  4. За подслушването също нищо не знае - но то не е правено от министерството на вътрешните работи, а просто от обикновените служители.
  5. Единственото доказателство, че няма незаконно подслушване е клетвата на Цецо пред ББ. (Това, че 3-ма служители на СДОТО са дали показания пред прокуратурата не важи. Важни са само клетвите пред ББ.)
  6. ББ не управлява, управлява Цветанов, защото той казва на ББ за всеки човек - да, не, да, не. (Не се майтапя - това каза: хората се определят от Цветанов.)
  7. "Аз не съм мнителен, Цветанов подозира всички." (ББ пак пред НоваТВ преди 2 години: "Аз съм мнителен човек и искам да имам контрол." Кога лъже?)
  8. "Вярвам на прокуратурата" и "Няма един прокурор на място" - е това каза в ЕДНО интервю, евалла!
  9. Не обясни защо е освободен Дянков. (Не го питаха и защо маха Николай Младенов.)
"Сега съм никакъв, сега съм гражданин" - така ББ обясни защо се крие от медиите. Не е, защото като обикновен гражданин привиква градски прокурори и разузнаването на доклад.


И накрая.. разбрах, че ББ си има барбекю.

Като Доган.


Ама да не си помислите, че имат нещо общо!

Бойковото е в Банкя, а Догановото - чак в Бояна, нищо общо :-)

1 коментар:

  1. медиите правят основна грешка - или нарочно но тогава не са глас на демократични граждани... Не правят свавнение на изказвания.
    Ти го направи Жоро!
    Най-после някой...

    ОтговорИзтриване