5 януари 2011 г.

Защо харесвам Танов?


Защото е непосредствен, честен, доблестен човек.

Доблестен значи и че не се плаши да влезе в мътното море на политиката в несигурни за него времена и да продължава да държи на името си.

3 фрази от него:

"Значи аз искам да знам, защото съм човек, който си държи на името и на авторитета. Аз искам да се разхождам свободно и да гледам хората в очите."

"Аз ще видя утре кога има автобус от Русе [той е от там - Г.П.] и сигурно към 2 часа ще го взема. Пет часа, към 7 ще бъда в София, ще се върна."

"Г-н Горанов, нито в МВР има само ангели, нито в митницата има само дяволи. И тук има свестни хора. Въпросът е да ги намерим и с тях да променим нещата. Но хора, на които 20 години им е налагано нищо да не правят, да не смеят да бутнат нито един - тоз е на тоз, тоз е на оня... Знаеш ли колко се оглеждат и се ослушват и ги е страх да предприемат... Докато ги накарам да се почувстват, че никой няма да оказва никакво въздействие върху тях и че единственото нещо, което трябва да спазват е законът, да го прилагат еднакво...
Как се променя този манталитет? Те умират от страх, защото там има фирми, които знаят кой стои зад тях и не могат да ги спрат.
Така че нещо, което е набивано 20 години, не може да бъде променено нито за един, нито за два, нито за пет месеца."


Танов, стискам ви ръката!

Няма коментари:

Публикуване на коментар